PHOENIX: Een pagina deellink aanmaken

Deel jouw pagina met andere Phoenix gebruikers

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je een pagina kopiëren/ importeren van de ene Phoenix website naar een andere Phoenix website? Dat kan! Hiervoor heb je een deellink nodig.

Dat is bijvoorbeeld ideaal als je:

1. Een pagina's wil overzetten/ dupliceren van je ene naar je andere Phoenix website

2. Een agency bent en pagina's maakt voor klanten

3. Pagina's los wilt verkopen

Maak een pagina deellink aan

Open de pagina die je over wil zetten in de pagebuilder.

Ga naar > instellingen > pagina deellink > om de deellink aan te maken:

Er wordt vervolgens een token aangemaakt. Dit is de deellink die je kunt kopiëren om de pagina vervolgens op een andere Phoenix website te kunnen importeren.