Kassakoopje reminder

Het instellen van een reminder wanneer het kassakoopje niet gekocht wordt

Bryan Schoenmaker avatar
Geschreven door Bryan Schoenmaker
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bied jij een kassakoopje aan, maar valt de conversie hiervan een beetje tegen? Niet getreurd, want met Plug&Pay kan je nog één laatste poging doen om jouw bezoeker eraan te herinneren dat hun order nog niet helemaal compleet is ;)

Herinnering aanzetten voor het kassakoopje

Wanneer je een kassakoopje aanbiedt op jouw checkout, kan het helemaal geen kwaad om je bezoeker eraan te herinneren om nog even het kassakoopje toe te voegen indien zij dit nog niet gedaan hebben.

Je kan deze reminder instellen op jouw checkout via het Inhoud kopje. Hier zal je je kassakoopje moeten selecteren waar je de herinnering voor wil aanzetten. Heb je nog geen kassakoopje? Lees dan deze handleiding om er eerst eentje aan te maken 😁

Zoals je in het scherm hierboven ziet, zet je simpelweg het schuifje aan om de herinnering in te stellen. Vervolgens selecteer je een product en klik je op opslaan. Er zal vanaf nu een popup getoond worden zodra de bezoeker wil gaan afrekenen zonder jouw kassakoopje toegevoegd te hebben aan het winkelmandje!

Wanneer jouw bezoekers willen afrekenen zonder jouw kassakoopje toe te voegen, zal deze popup in hun scherm verschijnen:

❗️Je kan deze herinnering voor één kassakoopje per checkout aanzetten. Mocht je dus meerdere kassakoopjes aanbieden op één checkout, dan zal je even de keuze moeten maken welke je het liefst verkoopt.

Was dit een antwoord op uw vraag?