Binnen Phoenix kun je gemakkelijk een logo en favicon instellen. Het logo komt bovenaan je website te staan, in de header. Jouw favicon is zichtbaar wanneer iemand jouw website als tabblad open heeft staan.

Favicon:

Jouw logo en favicon toevoegen in Phoenix

Om jouw logo en favicon in te stellen in Phoenix, ga je naar Design en vervolgens Logo & Favicon:

Je kunt je logo uploaden door op Upload logo te klikken. Vervolgens kun je ook een Logo file name en een Logo description invullen. Verwerk hier het zoekwoord in waar je op gevonden wil worden in Google! Hier wordt je logo voor geoptimaliseerd.

Om het favicon toe te voegen aan je website, klik je in hetzelfde scherm op Upload fav icon.

Heb je dit gedaan? Je website is nu voorzien van een mooi logo en favicon. Vergeet je ook niet je header aan te passen?