Voorkeuren

Het wijzigen van standaardwaarden van je checkout en algemene kenmerken van je shop

Bryan Schoenmaker avatar
Geschreven door Bryan Schoenmaker
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je de standaard kleuren op nieuwe checkouts wijzigen, garantietekst toevoegen of het standaard ingevulde land veranderen? In deze handleiding vertel ik je daar graag meer over 😁

Via Instellingen > Voorkeuren kan je de standaardwaarden voor nieuwe checkouts wijzigen.

Standaardwaarden

Op deze pagina kun je een aantal opties instellen die bij het aanmaken van nieuwe checkouts standaard ingevuld zullen worden. Laten we beginnen met de kleuren die op je checkouts worden weergeven.

De primaire kleur is de kleur die voornamelijk weergeven wordt op de checkout. Denk hierbij aan de kleur van het totaalbedrag, de horizontale lijn en de omlijning van de betaalmethodes.


De secundaire kleur is de kleur die gebruikt wordt voor de afrekenknoppen op je checkout.
​

Wil je de kleur van bestaande checkouts veranderen? Dat doe je via de tab Layout bij de checkout zelf 😁

De garantietekst die je voortaan standaard op iedere checkout wil weergeven kan je in ditzelfde scherm wijzigen. Om de garantietekst van bestaande checkouts te veranderen, dien je ook naar de Layout tab te gaan van de checkout zelf.

Dit schuifje zien wij natuurlijk het liefst uit 😉


Mocht je toch om ÊÊn of andere reden 'Powered by Plug&Pay' weg willen laten op je checkouts, dan zal je dit schuifje aan moeten zetten.

Algemene kenmerken

Wil je het land wat standaard wordt ingevuld wijzigen? Dan kan je via het dropdown menu het gewenste land selecteren. Bij bestellingen wordt er eerst geprobeerd een land te selecteren op basis van de locatie van je bezoeker, pas als dat niet lukt wordt het gekozen land gebruikt.
​

USP's

Indien je gebruikt maakt van het Miss Moneypenny template, dan heb je hier nog de mogelijkheid om 3 USP's te gebruiken die bovenaan de checkout getoond zullen worden ✅
​

Vergeet niet om je wijzigingen op te slaan ;)

Was dit een antwoord op uw vraag?