Plug&Pay: Instellingen
Abonnement
Jouw huidige Plug&Pay-abonnement aanpassen

Hoe wijzig ik mijn Plug&Pay-abonnement?

Bryan Schoenmaker avatar
Geschreven door Bryan Schoenmaker
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ben je op zoek naar hoe jij je Plug&Pay abonnement moet upgraden naar een ander pakket? Of wil je graag maandelijks gaan betalen?
In deze handleiding kan je lezen hoe je wijzigingen kunt aanbrengen in jouw abonnement.

Abonnement aanpassen

Via Instellingen > Algemeen > Abonnement aanpassen kan je allerlei wijzingen aanbrengen in jouw abonnement en informatie van jouw Plug&Pay facturen vinden.

Facturen

Onder dit kopje vind je al jouw Plug&Pay-facturen.

Upgraden of downgraden

Je kunt jouw Plug&Pay-abonnement heel eenvoudig upgraden of downgraden. Dit doe je in onderstaand overzicht. In de rode velden zie je drie knoppen: je huidig abonnement, en downgraden of upgraden naar Lite/Premium. Klik op de knop, waar jij jouw abonnement naar wil laten aanpassen.

Opzeggen

In bovenstaand scherm kun je jouw abonnement opzeggen bij: je huidige abonnement, door op abonnement opzeggen te klikken.

Wil je jouw abonnementsvorm van maandelijks naar jaarlijks wijzigen, of andersom? Dan kan je naar administratieve gegevens.

Administratieve gegevens

Hier kun je al jouw gegevens invullen wat op de Plug&Pay-facturen komt te staan. Verander je van bedrijfsnaam? Dan kan je dit hier aanpassen.

Bij Betaalmethode kun je jouw type betaalmethode wijzigen of nog toevoegen. Wil je toch van maandelijks naar jaarlijks? Selecteer dan de gewenste abonnementsvorm.

Vergeet de wijzigingen niet op te slaan! 😀