Jouw checkout maken met AI in Plug&Pay
Maartje Daems avatar
Geschreven door Maartje Daems
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een Plug&Pay checkout heb je live binnen vijf minuten. Maar wat als het ook binnen ÊÊn minuut kan? Goed nieuws: in zelfs minder dan een minuut heb je met Plug&Pay AI een checkout gemaakt met content.

Een checkout laten genereren met AI

Maak als eerste een nieuwe checkout aan via de knop 'Checkout aanmaken' in het overzicht van al je checkouts. Geef de checkout een naam, en selecteer het product waarvoor deze checkout is en zet het schuifje aan om de checkout door AI te genereren.

Zet vervolgens het schuifje aan om de checkout te genereren met behulp van Plug&Pay.

Je kunt een toon kiezen: informeel of formeel. Hierna vul je in het veld in waar jouw product over gaat. Zorg dat je hier zo duidelijk mogelijk bent. Hoe duidelijker de productomschrijving is, hoe beter het resultaat van de AI.

Zodra je op opslaan klikt, wordt de content direct voor je aangemaakt.

Wat is er nu voor je ingevuld?

  • De titel en omschrijving in de header.

  • USP's

Dit kan je terug vinden onder het kopje 'Inhoud' - waar je de tekst/content ook weer kunt aanpassen :-)

Dat was nog eens makkelijk! 🚀

Een kassakoopje toevoegen

Je wil natuurlijk wel een kassakoopje bij je checkout! Gelukkig kun je met AI daarvan ook gemakkelijk de tekst laten genereren. Klik hiervoor via Inhoud > Kassakoopje op toevoegen:
​

Vervolgens kies je het product dat je als kassakoopje wil en klik je op Genereer Kassakoopje met AI:

Voeg een productomschrijving toe, zodat er een goede tekst gemaakt kan worden. Je kunt klikken op Volgende om de tekst te laten genereren. Vervolgens krijg je de tekst te zien, die AI voor je heeft gegenereerd.
​

Als je wil kun je de productbeschrijving nog iets aanpassen of uitbreiden. Is het zoals je wil? Klik dan op opslaan, zodat het kassakoopje toegevoegd wordt aan jouw checkout.


Dubbelcheck vervolgens of je de tekst vindt passen, en maak eventueel nog wijzigingen, en je checkout kan live!

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er met mijn data?

Geen zorgen: de AI-modellen verwerken alleen de gegevens die jij invult bij de productomschrijving om vervolgens een tekst voor jou te genereren. Andere (persoons)gegevens in jouw Plug&Pay worden dus niet gebruikt en niet verwerkt.

Was dit een antwoord op uw vraag?