Huddle: Gebruikers
HUDDLE: Leden zelf laten registreren

Laat je leden zelf een account aanmaken in je Huddle!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heb je een openbare community? Je kunt dan de mogelijkheid geven voor gebruikers om zichzelf te registeren in jouw Huddle.

Je kunt dit instellen onder Instellingen > Toegankelijkheid

Hier heb je de optie Sta bezoekers toe om een account aan te maken. Als je deze optie aanzet, krijgen bezoekers die niet ingelogd zijn de mogelijkheid om een account aan te maken en daarmee in te loggen.

Als je het item Sta bezoekers toe om een account aan te maken aanvinkt, dan zie je dat het item verberg registratieknop tevoorschijn komt. Je kunt er dus voor kiezen dat users zelf een account kunnen aanmaken, maar alleen door middel van een link.

Maar hoe kom je nou aan die registratielink?
Dat is de naam van je Huddle, met /login#register erachter.

Als voorbeeld:

https://lynn.thehuddle.nl/login#register

Indien je Huddle nog op een subdomein staat wordt het als volgt:

https://NAAMVANJEHUDDLE.thehuddle.nl/login#register

Staat je Huddle niet meer op een subdomein dan ziet je registratielink er zo uit:

https://NAAMVANJEHUDDLE.nl/login#register

Waar krijgt een nieuw lid toegang toe?

Een nieuwe gebruiker krijgt toegang tot je community en alle levels die jij daarvoor heb ingesteld. Bij het aanmaken van een level kun je aangeven of dit level automatisch aan een nieuwe gebruiker moet worden toegekend. Je kunt daar meer over vinden in onze uitleg over levels.

Extra tip: Je kunt dus ook een gedeelte van je community helemaal niet beveiligen met een level (dit is dan voor iedereen leesbaar, ook voor mensen die geen lid zijn/ niet ingelogd zijn), een gedeelte beveiligen met het level members (dit is dan toegankelijk voor iedereen die zichzelf geregistreerd heeft) en een gedeelte beveiligen met andere levels (die alleen toegankelijk zijn voor leden met die specifieke levels, bijvoorbeeld voor je producten).