HUDDLE: Informatie voor beta Huddle Live
Maartje Daems avatar
Geschreven door Maartje Daems
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De beta voor Huddle Live is momenteel gestopt. Dank voor het testen! We verzamelen momenteel alle binnengekomen feedback. Wanneer we meer informatie hebben over wanneer en in welke vorm precies Huddle Live beschikbaar wordt, laten we het weten!

Met deze functie kun je webinars hosten in jouw Huddle. Hierdoor hoef je niet jouw klanten naar een losse webinarsoftware te sturen, maar houd je je leden binnen Huddle zelf. Dat zorgt ervoor dat leden vaker naar jouw Huddle gaan, en stimuleert daarmee de activiteit.

Inhoud

Deze functie is nog 'beta' - wat betekent dat?

Als je deze handleiding leest, betekent dat dat je in de beta groep zit voor Huddle Live. Bij een nieuwe functie, testen we deze graag eerst met een kleinere groep gebruikers, voordat we het beschikbaar maken voor álle Huddle-klanten.

We hebben de afgelopen periode zelf veel tests gedaan met het geven van webinars via Huddle, en daar geen problemen mee ervaren. Maar, het kan natuurlijk zo zijn dat wij iets over het hoofd hebben gezien :-). Als er toch nog ergens een foutje zit, willen we daar met deze beta groep graag achterkomen voordat de functie live gaat. Daarnaast vinden we het fijn om feedback te ontvangen, zodat we eventueel nog onduidelijkheden kunnen aanpassen.

Het feit dat het nog in beta staat, betekent dus wel dat er nog ergens een fout kan zitten waar we nu nog niet vanaf weten. Dat is dus wel belangrijk om te weten als je een webinar via Huddle Live gaat hosten. Mocht jij een issue ervaren tijdens het geven van het webinar, is het ook niet altijd mogelijk dat onze programmeurs direct tijdens jouw webinar al met je meekijken. Dat is dus wel belangrijk voor je om te weten als je hiermee aan de slag gaat.

Ik wil graag een bug of feedback doorgeven - hoe doe ik dat?

Voor deze beta groep hebben we een apart formulier gemaakt om feedback door te geven. Dit formulier kun je via deze link vinden.

Als je een bug of feedback doorgeeft via deze link, komt het direct bij onze programmeurs terecht die bezig zijn met deze functie. Het is daarom fijn als je deze link gebruikt i.p.v. onze reguliere support.

Limieten voor Huddle Live

In de beta groep hebben we ervoor gekozen dat je geen limieten hebt op het aantal leden dat in jouw webinar kan zitten. Op deze manier kan iedereen het goed testen.

Echter zou het wel kunnen dat deze functie op een later moment (als de functie 'echt' live gaat) wél met limieten zal werken. Dit heeft ermee te maken dat zo'n webinar onze servers flink kan belasten. Dat is ook iets wat we in deze beta groep willen ontdekken zodat we daar een goede keuze in kunnen maken.

En hoe maak ik dan zo'n webinar?

Om je alvast even op weg te helpen met het maken van je eerste webinar, hebben we daarvoor een losse handleiding geschreven. Deze handleiding kun je vinden via deze link.

Succes!

Was dit een antwoord op uw vraag?